کارگاه آموزشی مطالعه مقدماتی و شبیه‌سازی کسب‌و‌کار برپا می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ بنا بر لزوم زمینه‌سازی برای حضور فعال اجتماعات نخبگانی در عرصه‌های مختلف کارآفرینی، کسب‌وکار نوپا و خوداشتغالی، بنیاد نخبگان استان خوزستان «کارگاه آموزشی مطالعه مقدماتی و شبیه‌سازی کسب‌و‌کار» را با هدف دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی به صورت مجازی برگزار می‌کند.

شناسایی فرصت‌های کسب‌وکار و کارآفرینی، توسعه مفهوم محصول/ خدمت جدید، طراحی و ساخت پروتوتایپ محصول/ خدمت، مطالعه بازار (مقدماتی)، مطالعه فنی و هزینه‌های ثابت طرح، مطالعه مالی (مقدماتی) و آشنایی با نرم‌افزارها و برنامه‌های مطالعه کسب‌و‌کار، مهمترین سرفصل‌های این کارگاه است.

کارگاه آموزشی مطالعه مقدماتی و شبیه‌سازی کسب‌و‌کار، شنبه؛ هفتم تیرماه ساعت ۱۲ الی ۱۴ بصورت مجازی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این کارگاه به سامانه بنیاد نخبگان خوزستان مراجعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی