چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار کرد؛

به گزارش رییس اداره فرهنگی دانشگاه درتاریخ ۱۹ فروردین وبینار با سخنرانی حجت الاسلام فضلعلی باموضوع رمضان وخودسازی برگزار شد.
ایشان درابتدا با ذکر فرصت نایاب ماه رمضان جهت خودسازی به بیتی اشاره کردند که خلاصه بحث ایشان را درپی داشت .
ایشان بابیت قاسم انوار عارف که پنج ویژگی یک روزه دار وسالک درراه حق رابیان می کند به بسط ویژگی ها وخصایل عرفا پرداختند .
صُمت وجوع وسهر وعزلت وذکر به دوام
ناتمامان جهان را کند این کار تمام …
صمت که همان سکوت است و سفارش زیادی درباب آن شده است سالک درراه حق می تواند مالک زبان خودباشد وجز درضرورت سخن نگوید .
جوع نیز میل به گرسنگی است که طاقت انسان را بالا می برد وروزه نیز تمرین درک حال وروز فقراست .
سهر همان شب زنده داری است و همه رزق وروزی در نماز شب وتهجد است ذکر بدوام نیز از عادات حسنه عرفا وسالکان است که درهمه حال درتسبیح وتهلیل اند .

جلسه وبینار با ۵۸ نفر شرکت‌کننده درساعت۲۱/۴۵ به اتمام رسید .