ششمین وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار کرد؛

به گزارش رییس اداره فرهنگی دانشگاه درتاریخ ۲۵فروردین وبینار با سخنرانی حجت الاسلام ابراهیمی با موضوع معنا درمانی برگزارشد .
ایشان درابتدا با اشاره به آیه قل سیروفی الارض به لزوم عبرت گیری از تجربیات دیگر ملل در بحث های علمی وتشخیص عاقلانه آن به آثار اجتماعی دین درجامعه ووحدت بخشی در جوامع مذهبی بسیار مشهود است .
کارکردهای روانشناختی دین که به روان افراد برمی گردد وبحران هویت وپوچی که درجامعه ملل امروزه بسیار بدان مبتلاست از مباحث دیگر ایشان بود .
درادامه با معرفی کتاب درجستجوی معنا از یکی از دانشمندان روانشناس اتریشی به این موضوع اشاره کردند که اگر تعلیم وتربیت درجاده صحیح نباشد جانور دانشمند تحویل می دهد .
مسئولیت اجتماعی واخلاقی اساتید دربرابر دانشجویان بسیار مهم است .
ایشان بااشاره به آیه خلقت انسان وجن باهدف عبادت بیان کردند که معنا درزندگی وحرکت درزندگی نتیجه قرب الهی است .
عسی آن تکرهو شیئا وهو خیرلکم ..
نگاه دین مداری ومذهبی داشتن درمشکلات اجتماعی باعث تحمل بیشتر ووفق دادن خود با آن معضلات است ودوری از پوچ گرایی است .
سختی ها ومشکلات جامعه امروز ما با نگاه سکولار نتیجه اش بی انگیزگی وپشت کردن به اهداف بلند است ولی اگر نگاه دینی باشد این مشکلات درراه قله رفتن از سختی های راه است وبه جان خریدن آن نگاه مومنانه است وآثار طبیعی درمسیر رفتن است .
درپایان وبینار فیلمی دودقیقه ای از سخنان رهبری درمورد حوادث حرکت به سمت هدف پخش شد .
این جلسه وبینار با ۴۹ نفر شرکت‌کننده درساعت۲۱/۳۵ دقیقه به اتمام رسید .