چاپ کتاب “نقشه کشی صنعتی ۲” توسط انتشارات دانشگاه شهید رجایی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از سرپرست انتشارات، کتاب نقشه­ کشی صنعتی ۲ که توسط آقایان دکتر ولی‌اله پناهی‌زاده و دکتر علی پورکمالی انارکی تألیف شده است، توسط انتشارات دانشگاه به چاپ رسید.

آقای دکتر حسن جعفری همچنین افزوند، این کتاب با ۱۷۵ صفحه در سه فصل به بیان اجزاء اولیة نقشه‌کشی و رابطة بین آنها، انواع احجام سه‌بعدی مستوی و تصاویر حاصل از برخورد آنها و بررسی و فصل مشترک برخورد اجسام، و در انتها، تصاویر اجسام دوار و نحوة پیدا کردن فصل مشترک برخورد آنها پرداخته است.

سرپرست انتشارات از جمله نوآوری‌های این کتاب را معرفی روش جدول برای یافتن نقاط فصل مشترک و تعیین خطوط مرئی و نامرئی، به‌صورت قاعده­ مند، ذکر نمود که سبب ساده سازی حل مسائل پیچیده نقشه‌کشی و قابل فهم و کاربردی نمودن آن برای استفاده کنندگان می­ شود.

علاقه­ مندان به کتاب اشاره شده و دیگر عناوین چاپ شده انتشارات دانشگاه، می­ توانند از طریق تارنمای انتشارات به نشانی publish.sru.ac.ir نسبت به سفارش آنلاین اقدام فرمایند.