پیام رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت همکار پیشکسوت، دکتر عندلیبی زاده

بسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی، دکترحمیدرضا عظمتی در پی درگذشت دکتر بهروز عندلیب زاده، مدرس پیشکسوت گروه عمران پیام تسلیتی صادر کرد، متن این پیام بدین شرح است:

و بشّر الصّابرین الّذین اذا اصابتهم مصیبه قالوا انّا للّه و انا الیه راجعون

باکمال اندوه، خبر درگذشت همکار عزیز و ‌پیشکسوت مان، جناب آقای دکتر بهروز عندلیبی زاده، از مدرسین باسابقه و خوش نام دانشکده و گروه مهندسی عمران، موجب تاثر ‌‌ و تاسف اینجانب گردید.

ایشان قریب به چهار دهه از عمر با برکت خود را صرف تعلیم و ‌تربیت جوانان علاقه مند در حوزه تخصصی خود نمودند، و خاطرات ارزشمندی را از حضور خود بین همکاران و دانشجویان بجا گذاشتند.

ضمن عرض تسلیت به خانواده معزز دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، به دلیل فقدان این عزیز، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.