پیام تسلیت کانون بسیج اساتید دانشگاه در پی در گذشت دکتر علی اصغر زارعی

در پی در گذشت مجاهد بسیجی و نماینده ادوار مجلس و از بنیانگذاران سازمان بسیج اساتید ، کانون بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی پیام تسلیت به شرح زیر صادر کرد.

بسم رب الشهدا و الصدیقین
عروج ملکوتی و شهادت گونه آقای دکتر علی اصغر زارعی که از مجاهدین صدیق و دلسوزان مردم شریف ایران بودند باعث تاثر و تالم مردم آزاده ایران بویژه بسیجیان گردید.
گریه های این مجاهد فی سبیل الله در مجلس نهم هنگام تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام برای همیشه سند افتخار و رو سفیدی این رزمنده و جانباز دفاع مقدس خواهد بود و همچنین اشک هایی که در تصویب برجام ریختند برای همیشه سند روسیاهی کسانی خواهد بود که در برابر دشمن کمر خم کردند.
رحلت شهادت گونه این مجاهد عزیز که از بنیانگذاران سازمان بسیج اساتید نیز بودند را به محضر ملت شریف ایران و بویژه مقام معظم رهبری، خانواده معزز و بسیجیان و اساتید بسیجی تسلیت عرض می نمایم و برای ایشان علو درجات و همنشینی با همرزمان شهیدش را از خداوند متعال مسالت داریم.
کانون بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی