پیام تسلیت نماینده نهاد رهبری در دانشگاه در پی درگذشت «حضرت آیت‌الله امامی کاشانی(ره)»

پیام تسلیت نماینده نهاد رهبری در پی درگذشت «حضرت آیت‌الله امامی کاشانی(ره)»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، نبی اله فضلعلی؛ نماینده نهاد رهبری در دانشگاه، عصر امروز یک شنبه، مورخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ با صدور پیامی «رحلت حضرت آیت الله محمد امامی کاشانی» را محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، حوزه‌های علمیه و بیت شریف و مکرم و یاران و ارادتمندان آن مرحوم «تسلیت و تعزیت» گفت.

متن کامل پیام رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به شرح ذیل است:

إذا ماتَ المؤمن الفقیه ثلُمَ فی ألإسلام ثُلمة لا یَسُدّها شَیء

رحلت عالم وارسته و فقیه جلیل القدر، یار دیرین ا‌مام و انقلاب، «حضرت آیت‌الله محمد امامی کاشانی(ره)» موجب تأثر  گردید.

این عالم پارسا و مجاهد، طی سال های متمادی عمر شریف و پربار خویش را در مسئولیت ها و جایگاه های حساس کشور نظیر: شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری، سازمان تبلیغات اسلامی و مدرسه عالی شهید مطهری گذراند.

این جانب رحلت این عالم ربانی را محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، حوزه‌های علمیه و به ویژه بیت شریف و مکرم آن مرحوم تسلیت و تعزیت می‌گویم و از پیشگاه خداوند رحمان برای آن فقید سعید، علو درجات و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسألت می نمایم.

نبی اله فضلعلی

نماینده نهاد رهبری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی