پیام تسلیت سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در پی درگذشت دکتر مسعود علیمردانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی با صدور پیامی، درگذشت استاد فرهیخته دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی، مرحوم دکتر مسعود علیمردانی را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت جمال الدین مهدی نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به شرح زیر است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

خبر تأسف انگیز درگذشت استاد برجسته دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، مرحوم دکتر مسعود علیمردانی، موجب تأثر و تألم خاطر فراوان این جانب شد. دکتر علیمردانی، از اساتید فرهیخته، اخلاق مدار ، توانمند و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و از جمله مهندسان تأثیرگذار در حوزه طراحی شهری بودند که خدمات علمی، پژوهشی و اجرائی متعددی از خود به یادگار گذاشته اند. این جانب فقدان این استاد برجسته را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور، دوستان و دانشجویان آن مرحوم، بویژه به بیت شریف و معزز علیمردانی «تسلیت و تعزیت» می گویم و از خداوند منّان برای آن فقید سعید، مغفرت و رحمت واسعه و برای بازماندگان شریف و معزز ایشان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت می نمایم.

جمال الدین مهدی نژاد سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی