پیام تسلیت ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه بمناسبت در گذشت استاد ایثارگر قدرت الله رسولی نژاد

انالله و انا الیه راجعون

” مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ  وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا ”
جانبازان و ایثارگران اسناد زنده ای از فرهنگ غنی ایثار وجهاد می باشند که تداوم بخش روح سلحشوری و مقاومت در جامعه به ویژه در میان نسلهای آینده ساز انقلاب اسلامی هستند که فیض وجود آنان یکی پس از دیگری به عطر آسمانی شهادت، عالم را عطر آگین میکند. درود خدا بر دلاور مردانی که در طول زندگی خویش سال‌ها مجاهدت خالصانه و شجاعانه در میدان های مبارزه و جهاد و سنگر علم و دانش در پرونده زرین‌شان نگاشته و سرافراز و پرافتخار در راه سربلندی کشور اسلامی و عظمت ملت ایران لحظه‌ای نیاسودند. خبر درگذشت ایثارگر سرافراز و استاد پیشکسوت، برادر بزرگوار قدرت الله رسولی نژاد موجب تألم و تاثر فراوان شد. فقدان این ایثارگر عزیز را به خانواده محترم ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تسلیت گفته و از درگاه خداوند بزرگ برای روح بزرگ و گرانقدرشان علو درجات و همجواری با حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسألت داریم. انشاالله روح پاکشان با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) واصحاب باوفایش محشور گردد.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی