برگزاری اردوی زیارتی، فرهنگی، سیاحتی مشهد مقدس ویژه بانوان دانشگاه

بر درگه او دست دعا آوردم

آهوی رمیده‌ای که از بهر امید

رو بر حرم قدس امام رضا آوردم

زیارت روح بخش و معرفت افزای آستان قدس رضوی(علیه السلام) بر قلب و رفتار هر انسان جویای کمال آثار و نتایج گرانقدری دارد؛ در همین راستا اردوی مشهد مقدس ویژه بانوان دانشگاه در خرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار شد. این اردو با تلاش و کوشش بی دریغ و خالصانه ی برادران بزرگوار جناب آقای دکتر مهدی نژاد سرپرست محترم دانشگاه و جناب آقای دکتر ایوب اسماعیل پور معاون محترم اداری و مالی و مدیر محترم امور مالی جناب آقای دکتر فخاری با فراخوانی و دعوت از تمامی بانوان دانشگاه و با همراهی مشاور امور زنان ریاست دانشگاه، سرکارخانم دکتر قربان اجرا گردید. در پیرامون این اردو مراسم پرفیض دعای کمیل و ندبه در حرم مطهر برگزار گردید، همچنین با برپایی نشست دورهمی و تجلیل از زوج جوان و تقدیر از کودکان کاروان در راستای ترویج فرهنگ تشکیل خانواده و حمایت از فرزند آوری اقدام و با تجلیل و تکریم از همکار بازنشسته سرکار خانم دکتر اکبریان به برندگان مسابقه کتابخوانی (فانوس زائر) هدایایی اهدا گردید. در این سفر معنوی از اماکن فرهنگی و سیاحتی هم بازدید بعمل آمد.