وزير آموزش وپرورش در اولين روز كاری با اعضای شورای معاونان

وزير آموزش وپرورش در اولين روز كاري خود در دولت دوازدهم ، رأي قاطع و بالاي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي را ، رأي به شخص ندانست، بلكه رأي به يك ميليون و ۷۰۰ هزار فرهنگي براي تحقق اهداف سند تحول بنيادين دانست.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش ، صبح روز شنبه ۳۰ مرداد ماه، سيد محمد بطحايي در اولين روزكاري خود به عنوان وزير آموزش وپرورش در دولت دوازدهم و در جمع شوراي معاونين با گرامي داشت  ياد و نام شهداvazir به ويژه شهيدان رجايي و با هنر اظهار كرد: كار خود را با درود به روح پرفتوح حضرت امام خميني «ره» و آرزوي سلامت براي همه كساني كه از اين مرز وبوم محافظت مي كنند، آغاز مي كنم و از زحمات دكتر دانش آشتياني  كه در اين مدت كوتاه  در شرايط دشوار تلاش كردند،  صميمانه قدرداني مي كنم.

وي ضمن تقدير از اعتماد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: همه فرهنگيان تلاش كنند، با خلاقيت و نوآوري ، مسير جديدي را در آموزش وپرورش ترسيم كنيم.

بطحايي ادامه داد: رأي نمايندگان مجلس پشتوانه بسيار بزرگي براي آموزش وپرورش است و مسير آموزش وپرورش را در سايه الطاف الهي هموار مي سازد.

وزير آموزش وپرورش گفت: امروز آموزش وپرورش با شرايط بسيار خاصي مواجه است ، از يك طرف سطح انتظارات و توقعات از آموزش وپرورش بسيار بالا رفته و از سوي ديگر ، محدوديت ها وكمبود امكانات، شرايط خاصي را بر آموزش وپرورش حاكم نموده است.

بطحايي با اشاره به فرمايشات رهبر معظم انقلاب در سال هاي اخير در مورد آموزش وپرورش ، اظهار كرد: تاكيد مكرر ايشان برحل مسائل آموزش و پرورش با ارائه رويكردهاي كارشناسانه بر اساس انتظارات نظام جمهوري اسلامي از آموزش و پرورش وظيفه مسئولان مربوطه را مضاعف مي كند و بايد براي برآورده كردن اين انتظارات همواره تلاش كرد.

وي افزود: اگر مسير فعلي آموزش وپرورش را ادامه دهيم، اهداف نظام تعليم و تربيت محقق نخواهد شد، بنابراين تنها راهي كه مي تواند آموزش وپرورش را به سرمنزل مقصود برساند،  خلاقيت و راه حل هاي جديد است.

وزير آموزش وپرورش گفت: البته تا ايجاد نظم جديد ، بايد نظم موجود را حفظ نماييم از همه معاونين و مديران مي خواهم ذهن خود را به يافتن راه حل ها و مسيرهاي جديد معطوف كنند.

وي با اشاره به حمايت رئيس جمهور از آموزش وپرورش ، تصريح كرد: آموزش وپرورش يك نهادميان بخشي است،  اگر قرار است مشكل محيط زيست و ديگر معضلات جامعه مرتفع گردد، بايد در آموزش وپرورش سرمايه گذاري شود.

بطحايي ابراز اميدواري كرد : با هماهنگي و همدلي همه دست اندركاران وصاحب نظران ، قدم هاي جدي  در آموزش وپرورش برخواهيم داشت.