ورود دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نظام رتبه بندی بین المللی تایمز برای سومین سال متوالی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای سومین سال پیاپی توانست در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز ورود پیدا کند. دکتر قربانی اظهار داشت: پایگاه رتبه ­بندی تایمز جهت ارزیابی دانشگاه­ ها قسمتی از اطلاعات مورد نیاز خود را از خود دانشگاه­ ها، قسمتی دیگر را از نظرسنجی­ ها و اطلاعات پژوهشی و استنادات را از پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس تهیه می­ کند. وی در ادامه یادآور شد که در پایگاه رتبه بندی تایمز در سال­های ۲۰۱۲ الی ۲۰۱۴ از ایران تنها یک دانشگاه حضور داشت. در سال ۲۰۱۵ دو دانشگاه صنعتی شریف و صنعتی اصفهان در این رتبه بندی حضور یافته و در سال ۲۰۱۶ تعداد دانشگاه ها به ۸ مورد رسید. در سال ۲۰۱۷ به ۱۳ دانشگاه و در سال ۲۰۱۸ به ۱۸ دانشگاه و در سال ۲۰۱۹، ۲۰۲۰، ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ به ترتیب به ۲۹، ۴۰، ۴۷ و ۵۸ دانشگاه افزایش یافته است. بهترین رتبه ایران در سال ۲۰۲۲، بازه رتبه ­ای ۴۰۰-۳۵۱ است، این در حالی است که  بهترین رتبه ایران در  سال گذشته بازه ۳۵۰-۳۰۱ بوده است. رتبه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ۱۲۰۱+ ارزیابی شده است. برخی از اطلاعات این رتبه بندی را میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید. به زودی اخبار تکمیلی از طریق همین معاونت منتشر خواهد شد.

همچنین برای دریافت اطلاعات تکمیلی، اینجا کلیک کنید.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۷۲۱۰۱