نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار کرد

اردوی ضیافت اندیشه ویژه خواهران دانشجو سال تحصیلی ۹۵-۹۶

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ۹۶-۹۵ اردوی ضیافت اندیشه به مدت ۳ روز از تاریخ ۷ الی ۹ مهرماه به مقصد اردوگاه شهید میرزا کوچک خان جنگلی رامسر از طرف دفتر نهاد رهبری دانشگاه شهید رجایی برگزار گردید. تعداد ۱۲۴ نفر از دانشجویان دختر از تشکلها و قشرهای مختلف در این اردو شرکت نمودند. علاوه بر برنامه های تفریحی بازدید از جنگل و تله کابین و ساحل زیبای رامسر با اعلام و اجرای برنامه های فرهنگی در افتتاحیه و اختتامیه این اردو آغاز و به پایان رسید. حجت الاسلام و المسلمین اکبری اقدم مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه در مراسم افتتاحیه، هدف از برگزاری این اردو را برای دانشجویان تشریح نمود. حجت الاسلام والمسلمین اسدی مدیر جدید حوزه علوم اسلامی شهید رجایی نیز به معرفی و آشنایی بیشتر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان پرداختند. سرکار خانم ناطقی از مبلغین قم جهت برگزاری جلسات صمیمی و پرسش و پاسخ در امر مشاوره و مهارت های زندگی در این اردو حضور یافته و همکاری نمودند. برگزاری نمازهای جماعت در مسجد النبی(ص) اردوگاه و پخش و نقد فیلم از برنامه های دیگر این اردو بود. در پایان نیز جوایز و هدایایی برای خواهران فعال این اردو در عرصه های فرهنگی در نظر گرفته شد.