نشست نمایندگان دانشجویان با سرپرست و مسئولان دانشگاه در ارتباط با مسئله کسر هزینه های شبانه روزی از حقوق دانشجو معلمان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛

در یازدهم مهر، سرپرست محترم دانشگاه در فضای صمیمی مهمان نمایندگان رشته های مختلف بود.

نمایندگان دانشجویان پرسشها و مطالبات متعددی را مطرح کردند که مهم ترین آنها مسئله کسر از حقوق بابت هزینه های شبانه روزی و خوابگاهی بوده است.

همچنین، دانشجویان خواستار پی گیری سرپرست دانشگاه از مجلس جهت اصلاح قانون مربوطه شدند همان طور که دانشگاه پی گیری همسان سازی حقوق اساتید شد و موفق به اصلاح شد.

سرپرست محترم دانشگاه و دیگر مسئولان دانشگاه نیز بیان کردند دانشگاه تلاش می کند تا با گفت و گو و مکاتبه و تعامل با مجلس و دیگر مراکز مرتبط، پیگیر اصلاح قانون مربوط به کسر حقوق از دانشجومعلمان شود.

شایان ذکر است که مجلس در آخرین مواجهه اش با دانشگاه در قالب تحقیق و تفحص، پیگیر کسر از حقوق دانشجو معلمان بوده است (بررسی عملکرد دانشگاه در زمینه کسر هزینه های شبانه روزی مطابق تبصره ذیل قانون متعهدین خدمت در آموزش و پرورش).

نشست مذکور که به همت بسیج دانشجویی برپا شد پس از ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه گفتگو در ساعت ۱۲ به پایان رسید.