نشست صمیمانه رئیس دانشکده عمران با کارکنان دانشکده

روز دوشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۱، نشست صمیمانه دانشکده مهندسی عمران با حضور ریاست ، معاونان و کارکنان سختکوش دانشکده برگزار شد. در این جلسه ، دکترمظلوم ضمن تأکید بر تعهد و اهتمام کارکنان بر اجرای امور محوله و خوشامدگویی به سرکارخانم بختیاری جهت پیوستن به جمع کارکنان دانشکده (به عنوان کارشناس پژوهشی و امور هیأت علمی) به تبادل نظر با سایر اعضای حاضر در جلسه ،جهت چگونگی و کیفیت برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱ پرداختند. همچنین سایر اعضای جلسه مسائل و پیشنهادهای خود را مطرح نمودند.
شایان ذکر است که در حاشیه این جلسه به مناسبت شب یلدا مراسم حافظ خوانی و عکاسی در کنارچیدمانی به همین مناسبت که توسط سرکار خانم رجائی کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده، طراحی و اجرا شده بود با حضور کارکنان دانشکده های عمران و معماری برگزار شد که مورد استقبال اعضای هیأت علمی نیز قرار گرفت.