نشست شورای فرهنگی دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد:
به گزارش سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه، در نشست شورای فرهنگی دانشگاه که در ۲۵ دی ۱۴۰۲، در سالن شهید باهنر برگزار شد فعالیت های مرتبط با دهه مبارک فجر و انتخابات مورد بررسی، بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست مقرر شد همه معاونت ها، دانشکده ها و بخش های مختلف در این دو موضوع مهم و راهبردی مشارکت فعال داشته باشند و دانشکده ها تقویم برنامه های فرهنگی خود را در خصوص دهه مبارک فجر و انتخابات ارائه کنند.
همچنین در این جلسه برنامه های متعددی از جمله؛
فضاسازی میدانی، برگزاری مسابقه کتابخوانی، فعالیت در فضای مجازی (نشر نماهنگ، پوستر و… )، بازدید از جماران، باغ موزه زندان قصر و…، برگزاری مسابقات ورزشی، اکران فیلم و مستند، مسابقه نقاشی فرزندان، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، اردوی سیاحتی_ زیارتی, برگزاری وبینار و جلسات هم اندیشی، تهیه نماهنگ مقایسه پیش و پس از انقلاب، برگزاری مناظره، و دعوت از نمایندگان مجلس از سوی حاضران پیشنهاد شد.