نحوه انجام فعالیت های دانشگاه از تاریخ ۹۹/۰۷/۱۹

دکتر اسماعیل پور، معاون اداری و مالی دانشگاه خبر داد:

⭕️ با عنایت به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و نیز پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران مقرر گردیده است:

🔹 از روز شنبه تاریخ ۱۹ مهرماه ۱۳۹۹ فعالیت های اداری دانشگاه با حضور دو سوم پرسنل، برقرار خواهد بود.

🔹 کلیه فعالیت های آموزشی و پژوهشی به مانند گذشته از راه دور و کلاس های درسی به صورت برخط و در سامانه آموزش الکترونیکی برقرار خواهد بود.

🔹 بر اساس مصوبات هیات رئیسه دانشگاه، ساعات فعالیت اداری دانشگاه نيز از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر خواهد بود (فعالیت دوسوم پرسنل به صورت حضوری و فعالیت یک سوم پرسنل به صورت دورکاری).

🔹 طبق مصوبات ابلاغی، استفاده از ماسک در کلیه بخش ها الزامی بوده و لازم است از ارائه خدمات به افرادی که فاقد ماسک هستند جدا خودداری شود. شایان ذکر است بر اساس ابلاغیه اخیر، عدم رعایت این امر شامل اخطار شفاهی، اخطار کتبی با درج در پرونده و کسر از حقوق خواهد بود.

🔹 دکتر اسماعیل پور از پرسنل محترم دانشگاه خواست به منظور حضور دوره ای (دو روز حضور و یک روز دورکاری) با مدیر مستقیم (رییس دانشکده، معاون دانشگاه و یا مدیر مستقل) هماهنگی لازم را به عمل آورند.

🔹 همچنین وی از مسولان مربوطه خواست تا لیست دوره ای پرسنل تحت مدیریت خود را به حوزه مدیریت اداری و منابع انسانی دانشگاه ارسال نمایند.