معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

نشست هم اندیشی نمایشگاه نوآوری و فناوری آموزشی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، نشست معاونان ادارات کل آموزش و پرورش ۳۲ استان کشور در خصوص برگزاری نمایشگاه نوآوری و فناوری آموزشی با حضور اعضای شورای سیاست‌گذاری و نماینده وزارت آموزش و پرورش جناب آقای سامی فر  در تاریخ  ۲۶/۶/۹۸ ساعت ۱۰:۳۰ در سالن اجتماعات شهید باهنر دانشگاه شهید رجایی برگزار شد.

در این نشست  ابعاد مختلف برگزاری نمایشگاه شامل؛ سیاست‌های کلی، اهداف، ساختار، زیست‌بوم، آثار و دستاوردهای قابل ارائه، مؤسسات و شرکت‌های گروه هدف شرکت‌کننده در نمایشگاه و شرایط اختصاصی غرفه‌ها برای ادارات کل استان‌ها تبیین گردید. همچنین معاونین محترم ادارات کل نظرات ارزنده ای در خصوص نمایشگاه و برگزاری آن مطرح نموده و تقاضای تغییر زمان برگزاری نمایشگاه به منظور آمادگی بیشتر و حضور و پررنگ‌تر در این رویداد داشتند.

از دیگر نکات مهم مطرح شده توسط معاونین محترم، میتوان به نحوه تخصیص بودجه پرداختی هر استان جهت شرکت در نمایشگاه اشاره نمود. در پایان مقرر گردید ثبت‌نام شرکت در نمایشگاه تا پایان وقت اداری۳۱/۶/۹۸ صورت پذیرد.

6a5a6809 6a5a6820