معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود:

نکوداشت آیین نوروز توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، برنامه آیین نکوداشت نوروز که کار مشترک  کانون های فرهنگی و هنری و اجتماعی دانشگاه شهید رجایی بود روز یکشنبه مورخ سیزدهم اسفند ماه سال ۱۳۹۶ از ساعت ۱۳ الی ۱۶ در سالن شهید تهرانی مقدم با حضور آقای دکتر باقری مشاور محترم معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، آقای دکتر روشن احمدی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ،خانم کریمی (هماهنگ کننده برنامه ) و سایر مسئولین برگزار گردید. آقای علی صفری دبیر دبیران کانونهای فرهنگی، مسئول هماهنگی این برنامه اهداف برگزاری این برنامه را به شرح زیر اعلام نمود:

۱-گرامی داشت عید ملی و باستانی نوروز

۲- مشارکت دانشجویان و بهره برداری و بهره مندی از ظرفیت های آنها

مراسم از ساعت ۱۳ به مجری‌گری جناب آقای وحید گلشنی، دانشجوی رشته ی آموزش زبان و عضو شورای مرکزی کانون دبیران جوان که جناب آقای حمیدرضا استقامت دبیر این کانون را برعهده دارا هستند، آغاز شد. در ابتدا کلیپی زیبا و ارزشی درمورد شهدای اخیر از کانون ایثار به دبیری جناب آقای برخورداری آماده و نمایش داده شد.

پس از آن، جناب آقای دکتر روشن احمدی، معاونت محترم فرهنگی چند کلامی در باب این عید مبارک صحبت کردند. در ادامه با حضور جناب آقای دکتر فریدون جنیدی، محقق بزرگ شاهنامه و موسس بنیاد نیشابور سخنرانی نمودند. نکته ی قابل تقدیر، آماده کردن تابلوی خطاطی شده توسط هنرمند جوان دانشگاه، جناب آقای محمد متولیان، بود که این تابلوی ارزشمند از طرف تمام دانشجو های دانشگاه تقدیم ایشان شد.

سپس کانون تئاتر به دبیری جناب آقای علیرضا سهرابی‌نژاد، نمایشی را توسط هنرمند توانای دانشگاه جناب آقای محمد رنگی آماده و اجرا کردند.

سپس کلیپ کانون مهدویت به دبیری جناب آقای محمد مرادی پخش شد که با استقبال دانشجویان قرار گرفت.

بخش بعدی برعهده ی کانون فعال گردشگری به دبیری جناب آقای داریوش انصاریان بود که معرفی اقوام نام داشت. کلیپ های زیبای آماده شده از طرف دانشجویان قوم های مختلف به نمایش درآمد که با استقبال فوق‌العاده ی دانشجویان همراه بود.

پس از آن کانون سرود و نوا به دبیری آقای مهدی رمضانی چهار قطعه زیبای سنتی را اجرا نمود.

سپس اختتامیه ی جشنواره ی صدای ادبی دوره ی دوم از کانون شعر و ادب  برگزار شد و به سه منتخب بخش داوری هدایایی اهدا شد.

در انتها دعای تحویل سال توسط کلیپی زیبا از حرم مطهر امام رضا (ع) پخش شد و با این کلیپ برنامه به پایان رسید.

..