معاونت فرهنگی و اجتماعی اعلام نمود

مراسم بدرقه بزرگترین کاروان اربعین دانشجومعلمان کشور و دانشگاه های شهر تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت بسیج دانشجویی و همانند سال گذشته بزرگترین کاروان اربعین حسینی دانشجومعلمان کشور و دانشگاه های تهران در روز دوشنبه مورخ ۳۰مهر ۱۳۹۷ به سمت مرز مهران حرکت نمود. دکتر روشن احمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تعداد حسینیان این کاروان را ۳۵۲ نفر اعلام نمود که در هشت اتوبوس -که هریک به نام یک شهید مزین و نام­گذاری شده اند- سازمان دهی شده بودند. در مورد جنسیت شرکت کنندگان در این کاروان تعداد ۱۴۰ نفر خواهر شرکت نموده اند و باقی مانده شرکت کنندگان از برادران زائر بودند.

دکتر احمدی در مورد هزینه این کاروان اعلام نمود که مبلغ ۹ میلیون ریال هزینه مشارکت هر فرد بوده است و باقی مانده هزینه از کمک های خیرین و نیز دانشگاه تأمین شده است.

این کاروان پس از اتمام مراسم اربعین انشاء الله در نهم آبان ماه به میهن اسلامی باز خواهد گشت.

مراسم بدرقه از سوی خبرگزاری­ های فارس، دانشجو و شبکه آموزش پوشش خبری یافت و در رسانه ها بازتاب گسترده ای یافت. امید است که این گونه حرکت ها زمینه ساز ظهور حضرت ولی عصر (عج) باشد.

photo_2018-10-23_11-43-29 photo_2018-10-23_11-43-21 photo_2018-10-23_11-42-46

لازم به ذکر است که این مراسم از سوی خبرگزاری ها انعکاس یافته است که جهت دریافت آن می توانید به نشانی های زیر مراجعه نمایید.

خبرگزاری دانشجو

وب سایت اطلاع رسانی مخبر