معاونت دانشجویی گزارش برنامه های آماده سازی مراسم جشن سراهای دانشجویی را منتشر کرد:

آماده سازی سالن برگزاری جشن هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی

در هفته گرامیداشت سراهای دانشجویی ویژه برنامه هایی با هدف ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و ترویج فرهنگ زندگی جمعی در خوابگاه، افزایش مشارکت دانشجویان در اداره سراهای دانشجویی و همچنین آشنایی مسئولان دانشگاه با مسائل این حوزه تدارک گردید. آقای حاجی قاسمی رئیس اداره خوابگاه های دانشجویی با اعلام از برگزاری اختتامیه این برنامه ها در روز یکشنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه خبر داد. در این روز دانشجویان در سالن شماره ۱ تربیت بدنی گردهم می آید تا در فضایی نشاط­آمیز و در استانه ماه مبارک رمضان اوقات خوب و خوشی را سپری نمایند. به منظور آماده سازی سالن برگزاری مراسم اختتامیه هفته سراهای دانشجویی تمامی معاونت دانشجویی در کنار کارگروه دانشجویی قرار گرفتند تا سالن را آماده کنند. این آماده سازی تا ساعت ۲۴ روز شنبه مورخ ۱۴ اردیبهشت ماه طول کشید. همه آمده بودند. عکس های زیر نشان دهنده بخشی از فعالیت های انجام شده است.

dsc_0002 dsc_0006 dsc_0012 dsc_0014 dsc_0018 dsc_0035 dsc_0039 dsc_0051 dsc_0062 dsc_0067 dsc_0074