تکمیلی: شرایط و تمهیدات جدید معاونت دانشجویی برای بازماندگان از ثبت نام در خوابگاه

اطلاعیه شماره ۳ اداره خوابگاه ها در مورد دانشجویانی که موفق به انتخاب خوابگاه در مهلت اعلام شده نگردیده اند:

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی

۱)با توجه به فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت سیدالشهداء(ع) و بهره مندی از فیوضات ماه محرم، مقرر گردید دانشجویان مشمولی که بر اساس اطلاعیه شماره یک در موعد مقرر موفق به ثبت نام نشده اند، می توانند به جای مراجعه حضوری به اداره خوابگاه ها در بازه زمانی ۱۶/۶/۹۸ لغایت ۲۳/۶/۹۸ در ساعات اداری از طریق تماس با شماره مستقیم این اداره (۲۲۹۷۰۰۳۱) مشکل خود را مرتفع نمایند.

۲)بر اساس اطلاعیه های قبلی، از نیمسال اول ۹۹-۹۸ خوابگاه و اتاق دانشجویانی تایید و ثبت می گردد که هزینه خوابگاهی خود را قبل از معرفی و ورود به خوابگاه پرداخت نمایند.

۳)دانشجویان غیر مشمول بر اساس اطلاعیه شماره یک، پس از پیش ثبت نام در سامانه سماد جهت تصمیم گیری و تعیین تکلیف به کمیته اسکان ارجاع داده می شوند.

۴)با عنایت به مصوبه هیأت محترم رئیسه دانشگاه به دانشجویان ارشد ورودی ۹۶ خوابگاه تعلق نمی گیرد.

۵)با عنایت به اینکه پذیرش دانشجویان جدیدالورود تعهد دبیری سال ۹۸ در بهمن ماه اتفاق می افتد؛ فلذا به دانشجویان غیرمشمول، خوابگاه فقط برای نیمسال اول تحصیلی و با اخذ تعهد کتبی تخصیص می یابد.