معاونت دانشجویی نتایج مسابقات ورزشی فوتبال دستی هفته بزرگداشت سراهای دانشجوی را اعلام کرد:

اعلام نتایج مسابقات فوتبال دستی (ویژه هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی و مقام معلم) سراهای دانشجویی دخترانه

به مناسبت هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی مسابقات فوتبال دستی در سراهای دخترانه هروی و مبارک آباد برگزار گردید. سرکارخانم دکتر ادیب پور رئیس اداره تربیت بدنی با اعلام این خبر اضافه نمود که این مسابقات از تاریخ ۲۵ فروردین این مسابقات در سرای دانشجویی هروی و از تاریخ ۲۷ فروردین در سرای دانشجویی مبارک آباد برگزار گردید. نحوه شرکت در این مسابقات به صورت تیمی و هر تیم متشکل از دو نفر می باشد. لذا در سرای دانشجویی هروی ۲۲ تیم (۴۴ نفر) و سرای دانشجویی مبارک آباد ۱۲ تیم (۲۴) نفر در این مسابقات شرکت کردند که در طی دو کیم ۲ دقیقه رونده انجام گرفت و دو داور بر آن نظارت داشتند. دو تیم اول هر سرای در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه به صورت ضربدری با هم مسابقه دادند و نتایج آن به شرح زیر می باشد.

تیم اول :  نسیم عمرانی     نوشین پوراحمدی

جوایز: تیشرت ورزشی

تیم دوم: شیرین جنائی    رحیمه گت بابایی

جوایز: طناب