معاونت دانشجویی شرایط حضور دانشجویان در طرح همیار سلامت را اعلام کرد:

اطلاعیه مرکز مشاوره در خصوص طرح همیاران سلامت روان:

همیار سلامت روان، دانشجوی داوطلبی است که ضمن عضویت در کانون دانشجویی همیاران سلامت روان، آمادگی خود را برای انجام خدمات مرتبط با سلامت روان، آموزش، پیشگیری، شناسایی، یاری رسانی و ارجاع دانشجویان نیازمند به خدمات مشاوره اعلام می‌دارد و خدمات خود را ارائه نموده و در فعالیتهای اجتماع محور مرکز مشاوره (اعم از اردوها، غرفه‌های مناسبتی و جلسات با محور سلامت روان) مشارکت می‌نماید. برای این منظور مرکز بهداشت، درمان و مشاوره مسئولیت زیر را برای همیار سلامت تعریف نموده است::

1. شرکت در برنامه‌های آموزشی ترویجی مرکز مشاوره به منظور تقویت بنیه علمی و کاری خویش
  2. شناسایی و کمک به دانشجویان در زمینه مسائل تحصیلی و برنامه‌ریزی درسی با ارجاع به روانشناس به ویژه در ایام امتحانات
  3. شناسایی و راهنمایی اولیه دانشجویان در مورد افت تحصیلی
  4. یاری رسانی به سایر دانشجویان در زمینه مشكلات و مسائل ارتباطی در محیط‌های خوابگاهی
  5. آموزش و یاری رسانی به سایر دانشجویان در زمینه مدیریت استرس و حل مسئله
  6. تلاش برای شناسایی و رفع نیازهای اقتصادی دانشجویان نیازمند اقتصادی
  7. مشارکت و همراهی با مرکز مشاوره در اجرای برنامه‌های آموزشی پیشگیری
  8. همكاری با مرکز مشاوره در طراحی، تدارک و اجرای طرح‌های پیشگیری و مداخلاتی با رویكرد اجتماع محور به ویژه در سطح خوابگاه‌ها

همیاران سلامت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به صورت رایگان و با محوریت کمک به همنوعان و علاقه و انگیزه‌ای که برای کار در این حوزه را دارند، فعالیت می‌کنند.

آقای دکتر پالیزگیر رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره  از دانشجویانی که علاقمند به کار در سمت همیار سلامت روان هستند، درخواست نمود که در روزهای شنبه تا چهارشنبه (ساعت ۱۳٫۳۰-۱۲) به اتاق کانون همیاران سلامت، واقع در طبقه زیر همکف ساختمان اداری جهت اعلام آمادگی و ثبت ­نام مراجعه نمایند.