معاونت دانشجویی خبر داد

مراسم افتتاحیه دوره مربیگری درجه ۳ شطرنج با حضور دکتر طهماسبی پور معاون محترم دانشجویی دانشگاه  در روز دوشنبه ۳ خرداد ۹۵ برگزار شد. در این مراسم که آقایان دکتر طهماسبی ، رئیس دانشکده علوم ورزشی، دکتر سلطانی ، مدیر دانشجویی و رئیس اداره تربیت بدنی و سایر عوامل اجرایی حضور داشتند ؛  آقای دکتر طهماسبی پور با اظهار خوشحالی از برگزاری این دوره ، بر لزوم بهره مندی هر چه بیشتر دانشجویان از تسهیلات فراهم شده تاکید و برای همگان آرزوی موفقیت نمودند. در ادامه آقای دکتر طهماسبی رئیس محترم دانشکده علوم ورزشی ضمن تبیین اهداف اجرای دوره های آموزشی ، دانشجویان را به اهتمام بیشتر در ارتقاء مهارت های حرفه ای خود فراخواندند. هم چنین آقای دکتر سلطانی  با مروری بر سابقه اجرای این دوره ، حضور دانشجویان دانشگاه های شهید رجایی و فرهنگیان در این دوره را به فال نیک گرفته و بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر برای کیفیت بخشی به دوره ها تاکید نمودند. در پایان آقای آقاجانی مسئول اجرای دوره های آموزشی ضمن تشکر از خانم شادی پریدر برای حضور در این دانشگاه به عنوان مدرس، نکاتی را پیرامون اجرای دوره بیان کردند. شایان ذکر است این دوره با همکاری دانشکده علوم ورزشی و مجوز فدراسیون شطرنج  ج. ا.ا  و مساعدت هیئت تهران از تاریخ ۳ لغایت ۶ خرداد ۱۳۹۵ در حال اجرا خواهد بود.  در پایان این دوره ۴ روزه ، دانشجویان با مهارت های مربوط به مربیگری رشته شطرنج آشنا و  به شرط قبولی ، گواهینامه رسمی مربیگری  درجه ۳ شطرنج  را دریافت می نمایند.

DSCN9308 DSCN9319 DSCN9319 DSCN9316