معاونت دانشجویی از برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم در سرای دانشجویی حافظ خبر داد:

برگزاری مراسم هفته معلم در سرای دانشجویی پسرانه حافظ

هفته معلم در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی جلوی خاصی دارد؛ چرا که دانشجویان این دانشگاه همه دانشجویانی هستند که در آینده باید در کسوت معلمی به امر تعلیم و تربیت دانش آموزان بپردازند. به همین مناسبت در هفته معلم به مناسبت گرامیداشت مقام معلم و در تاریخ پنج شنبه مورخ ۱۲ اردیبهشت ماه بعد از نماز مغرب و عشاء مراسمی در  تالار سرای دانشجویی حافظ با حضور حجه الاسلام اسدی (مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه) اقای حاجی قاسمی (رئیس اداره خوابگاه ها) و آقای ارجمندی سرپرست مسئول سرای دانشجویی حافظ و دانشجویان برگزار گردید. آقای کریمی با اعلام این خبر اضافه نمود که در این مراسم استند آپ کمدی ، لب آهنگ و مسابقه تدریس و مناظره دانشجویی برگزار گردید و سعی شد که این برنامه ها در فضای شاد و مفرح و نشاط آور اجرا گردد.

هم­چنین در این مراسم حجه الاسلام و المسلمین اسدی سخنانی در رابطه شخصیت شهید مطهری و نقش آفرینی بی نظیر ایشان در تقابل با مکتب های فکری  مطرح نمودند که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

photo_2019-05-12_08-18-32 photo_2019-05-12_08-19-22 photo_2019-05-12_08-19-36