اداره تربیت بدنی خبر داد

در ادامه مسابقات ورزشی هفته معلم و گرامی داشت هفته خوابگاه ها  ؛  مسابقات ورزشی بولینگ ، دارت ، دریبل باتوپ با حضور گسترده دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه مبارک آباد برگزار شد. در این دوره از مسابقات که به همت اداره تربیت بدنی و انجمن ورزشی خوابگاه اجرا گردید ۲۵ نفر در رشته دارت ، ۳۳ نفر در رشته بولینگ با پا و ۱۸ نفر در رشته دریبل با توپ   و ۱۱ نفر در رشته  بولینگ  طی ۲ روز به رقابت پرداختند و در پایان  نفرات به شرح زیر مقام های اول تا سوم  را کسب کردند.در ادامه مسابقات ورزشی هفته معلم و گرامی داشت هفته خوابگاه ها  ؛  مسابقات ورزشی بولینگ ، دارت ، دریبل باتوپ با حضور گسترده دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه مبارک آباد برگزار شد. در این دوره از مسابقات که به همت اداره تربیت بدنی و انجمن ورزشی خوابگاه اجرا گردید ۲۵ نفر در رشته دارت ، ۳۳ نفر در رشته بولینگ با پا و ۱۸ نفر در رشته دریبل با توپ   و ۱۱ نفر در رشته  بولینگ  طی ۲ روز به رقابت پرداختند و در پایان  نفرات به شرح زیر مقام های اول تا سوم  را کسب کردند.

نام رشته عوامل اجرایی نتایج  نفر/ تیم
اول دوم سوم