مسئول دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه خبر داد

برگزاری موفقیت آمیز دوره های تخصصی بین المللی فنی و حرفه ای

به گزارش دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، دو دوره تخصصی فنی و حرفه ای که با حمایت سازمان جهانی یونسکو/یونیوک تشکیل گردیده بود، با موفقیت به پایان رسید.

در این دوره کارشناسان کشور افغانستان و ایران در زمینه های هیدرولیک صنعتی و فرآوری و پردازش اطلاعات مکانی زیر نظر اساتید مجرب دانشگاه و صنعت، آموزش دیدند. دوره های برگزار شده شامل مباحث تئوری، آزمایشگاه و کارگاهی و بازدید از مراکز صنعتی و نیز برگزاری سمینار های تخصصی بود. در طول برگزاری این دوره ها شرکت کنندگان از موزه ها و مکان های مهم و دیدنی شهر تهران بازدید به عمل آوردند.

در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه بین المللی، اهدا و اختتامیه این دوره ها طی مراسمی با حضور ریاست دانشگاه در روز یکشنبه ۱۶ خرداد ماه برگزار گردید.

شايان ذكر است اين دوره در قالب يك تفاهم نامه مابين دانشگاه شهيد رجايي و سازمان يو نيوك در راستاي ارتقأ فعاليت هاي بين المللي به انجام رسيد.

[rev_slider slider80]