مراسم معارفه دانشجویان نوورود کارشناسی ارشد در رشته های ژئوتکنیک و سازه و زلزله

در مراسم معارفه دانشجویان نوورود کارشناسی ارشد رشته های ژئوتکنیک و سازه و زلزله که در روز سه شنبه ۲ آبان در کلاس ۶۰۳ ساختمان عمران و معماری برگزار شد، رئیس و معاون آموزش دانشکده عمران و نیز کارشناسان آموزش به همراه مسئول دفتر دانشکده به عنوان اعضای اجرایی در کنار بعضی از اساتید بزرگوار گروههای سازه و زلزله و ژئوتکنیک (آقایان دکتر حق الهی، دکتر محمودی صاحبی، دکتر طریقت، دکتر یکرنگ نیا و دکتر آدرسی) حضور داشتند. در این جلسه پس از معرفی دانشکده و امکانات آن و مرور موارد آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط معاون آموزشی دانشکده (دکتر حسینعلی)، مدیر گروه محترم سازه و زلزله (دکتر یکرنگ نیا) موارد آموزش و پژوهشی دانشجویان سازه و زلزله را مطرح نمودند و سپس هریک از اساتید خاضر در جلسه در سخنانی به معرفی رشته و حوزه های پژوهشی خود پرداختند. در نهایت پذیرایی خیلی مختصری از عزیزان خاضر در جلسه به عمل آمد.