در هفته گذشته رخ داد

soltani -1

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امروز مورخ ۹۴/۷/۲۲ مراسم تکریم و معارفه مدیر جدید امور دانشجویی در سالن شهید باهنر برگزار گردید. دراین مراسم که با حضور روسای دانشکده ها و مسئولین دانشگاه همراه بود ابتدا دکتر سعید جعفرپور منفرد مدیر دانشجویی اسبق به ایراد سخن پرداختند و پس از آن آقای دکتر محمد سلطانی به عنوان مدیر جدید امور دانشجویی مطالبی را ارائه نمودند . در ادامه این مراسم معاون دانشجویی ضمن تشکر از زحمات مدیر قبلی برای مدیریت جدید آرزوی توفیق نمودند. در پایان این مراسم نیز  از دکتر سعید جعفرپور منفرد به پاس زحماتشان در دوره مسئولیت تقدیر  و حکم مدیر جدید امور دانشجویی به آقای دکتر سلطانی اهدا گردید. متن حکم ایشان بدین شرح می باشد:

جناب آقاي دكتر محمد سلطاني

با سـلام و احتـرام، نظر به تعهد و تجارب ارزنده‌ی جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم دانشجویی به موجب اين ابلاغ به مدت یک سال به عنوان:

«مدير امور دانشجويي»

منصوب می‌شوید. اميدوارم با اتکال به خداوند متعال و بهره‌گیری از تجارب ارزنده‌ی دیگر همکاران محترم آن حوزه در انجام وظایف مربوطه موفق باشيد. در اين راستا انتظار دارد در طول مدت تصدي مسئولیت جنابعالي نکات زیر مد نظر و دقت مضاعف قرار گيرد.

حُسن همکاری و تعامل سازنده با مدیران محترم دانشگاه با هماهنگي معاونت محترم دانشجويي
هماهنگی و جلب همکاری و مشارکت همكاران معاونت دانشجويي بويژه سرپرستان خوابگاه‌ها و دیگر همکاران محترم در راستاي نظم و انسجام دقيق در اداره امور بويژه خوابگاه­ها
ارایه پیشنهادات و طرح‌های سازنده به منظور خدمت­رسانی مطلوب‌ به دانشجویان براي بهبود كيفيت عملكرد آن حوزه بويژه در امور مربوط به تغذيه سالم و خدمات رفاهي مطلوب به دانشجويان
تلاش مستمر در جهت نگهداري و بهره­برداري از خوابگاه­هاي دانشگاه با هماهنگی و همکاری معاونت محترم اداری و مالی و مدیریت محترم طرح و برنامه
نظارت مستمر و مطلوب بر نحوه‌ی همکاری پیمانکاران بخش خصوصي طرف قرارداد حوزه دانشجویی
نظارت دقيق شخص جنابعالي بر نظم اجتماعي و فرهنگي خوابگاه­هاي دانشجويي با هدف تقويت فعاليت­هاي فرهنگي بويژه خوابگاه دختران

توفيق و بهروزي جنابعالي را در انجام وظايف محوله از خداوند متعال خواستارم.

حمیدرضا عظمتی

رئيس دانشگاه