مدیر حوزه ریاست دانشگاه خبر داد

بیست و هشتمین نشست هیات امنای دانشگاه شهید رجائی به ریاست مقام عالی وزارت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز، بیست و هشتمین نشست هیات امنای دانشگاه شهید رجائی به ریاست مقام عالی وزارت و با حضور اعضای هیات امنا برگزار شد. بر اساس این گزارش، این نشست از هیات امنای دانشگاه شهید رجائی که در محل دفتر مقام عالی وزارت در روز چهارشنبه ۱۱ بهمن ماه برگزار شد، نخستین جلسه هیات امنای دانشگاه با ریاست آقای سید محمد بطحایی وزیر محترم آموزش و پرورش می باشد. شایان ذکر است دکتر مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی برخورداری، رئیس دانشگاه علم  و صنعت ایران و دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران به عنوان اعضای هیات امناء و دکتر حمیدرضا عظمتی به عنوان دبیر هیات امناء در این نشست حضور داشتند.

در انتهای این نشست، دکتر عظمتی با ابراز خرسندی از اخذ مصوبات این جلسه هیات امناء، از تعامل بسیار سازنده کلیه اعضا و خصوصا حمایت های بی شائبه مقام عالی وزارت به عنوان یکی از رموز موفقیت دانشگاه در طی مراحل رشد و بالندگی خود یاد کرد. همچنین وی با اشاره به کوتاه بودن مدت زمان برگزاری نشست بیست و هشتم و در دستور کار قرار داشتن تصویب برنامه جامع بین المللی سازی دانشگاه شهید رجائی، از طرح و تصویب آن در نشست آتی هیات امناء ابراز امیدواری نمود.

photo_2018-01-31_17-45-59 photo_2018-01-31_17-46-02 photo_2018-01-31_17-54-31