كسب مقام توسط انجمن علمي نقشه برداري در مسابقات ملي ژئوليگ

ششمين دوره مسابقه ملي ژئوليگ با حضور تيم‌هاي مختلف از دانشگاههاي كشور به ميزباني دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي در تاريخ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ برگزار گرديد. اين مسابقه تنها مسابقه رسمي دانشجويي نقشه برداري در سطح كشور است و ششمين دوره آن به همت انجمن علمي دانشكده مهندسي نقشه برداري دانشگاه صنعتي خواجه نصير برگزار گرديد. اين دوره از مسابقات در دو بخش مقدماتي و نهايي برگزار مي شود. در دور مقدماتي گروه ها به ۴ دسته تقسيم شده و در ۴ قسمت ژئودزي، فتوگرامتري، سنجش از دور و سيستم اطلاعات مكاني (كه متشكل از سوالات تئوري و عملي است) به رقابت ميپردازند. سپس گروه برتر هر دسته مشخص مي گردد و اين گروه ها در دور نهايي در قالب يك پروژه به رقابت خواهند پرداخت. گروه‌هايي كه از صعود به مرحله ي نهايي باز مانده اند نيز در بخش خلاقيت به رقابت مي پردازند و تيم خلاق را مشخص مي سازند.

در اين مسابقات دو تيم از دانشگاه شهيد رجايي موفق به كسب مقام اول در  بخش خلاقيت  و همچنين كسب مقام سوم در بخش ابر نقطه اي (Point Cloud)  گرديدند. اعضاي اين تيم را دانشجويان دوره كارشناسي مهندسي نقشه برداري آقايان حامد جمالزهي، محمد همتي، ابوالفضل يوسفي، علي قديري، محمد رسولي نيا، وحيد حاجي عابدي، محمد حسنقلي زاده و خانمها نوشين پهلوان زاده و زهرا سوري تشكيل مي‌دادند كه تحت سرپرستي دكتر سعيد بهزادي، عضو هيات علمي گروه نقشه‌برداري در اين مسابقات شركت نمودند. دانشكده مهندسي عمران اين موفقيت را به اعضاي تيم و اساتيد سرپرست و گروه آموزشي نقشه برداري تبريك عرض مي‌نمايد و براي انان سلامتي و موفقيت هاي بيشتر را از خداوند متعال مسئلت دارد.