كسب سه مدال طلا، نقره و برنز توسط تیم دو و میدانی دختران دانشگاه در مسابقات دانشگاه های منطقه یک کشور

به گزارش اداره تربيت بدني، تيم دو و ميداني دختران دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي در مسابقات دانشگاه هاي منطقه يك کشور در رشته دو و ميداني با كسب سه مدال طلا، نقره و برنز به كار خود پايان داد. خانم سارا پناهيان در ماده پرتاب چكش مدال طلا، خانم سبا سراجيان در ماده پرش سه گام مدال نقره و تيم ۲۰۰&۴ متر امدادی، مدال برنز اين دوره از بازي ها را كسب كردند.

هم چنين تيم دو و ميداني دختران دانشگاه متشكل از خانم ها سبا سراجيان، سارا پناهيان، هانيه نراقي، سميرا اصل اناري، حلما مبري، سمانه گوهريان، فاطمه عرب زاده و فاطمه ولي پور و با هدايت سركار خانم دكتر اسكندري عضو هيات علمي دانشكده علوم ورزشي موفق شد در مجموع تيمي، مقام پنجم اين دوره از رقابت ها را بدست آورند.

لازم به ذكر است اين دوره از مسابقات به مدت دو روز و به ميزباني دانشگاه فرهنگيان (پرديس نسيبه) در اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.