برگزاری نشست دوم كارگاه آموزشی علم سنجی در سالن كنفرانس شهيد آوينی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از خانم دکتر صفخانی سرپرست کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع ملی، دومین جلسه كارگاه آموزشي علم سنجي با تدريس خانم مقيسه كارشناس علم ­سنجي دانشگاه علم و صنعت ايران در مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ در سالن كنفرانس شهيد آويني كتابخانه مركزي، مركز اسناد و منابع علمي دانشگاه شهيد رجايي برگزار گرديد.

در اين جلسه كارشناسان حوزه پژوهش معاونت پژوهش و فناوري، كارشناسان پژوهش دانشكده­ ها و برخي از اساتيد دانشگاه حضور داشتند. در اين جلسه مواردي نظير نحوه استخراج اطلاعات از ESI براي تعيين دانشمندان يك درصد برتر، دانشمندن ده درصد برتر، موسسات و دانشگاه هاي يك درصد برتر، نحوه به دست آوردن مقالات داغ و مقالات پراستناد، نحوه استفاده از اطلاعات Incites و هم چنين نحوه اصلاح و به ­روز نمودن انواع پروفايل­ هاي علمي بيان گرديد.

همين طور ايشان به ارائه اطلاعاتي پيرامون سامانه علم­ سنجي پرداختند كه با رعايت چه نكاتي مي توان دقيق­ ترين و به روزترين اطلاعات را در سامانه علم­ سنجي دانشگاه در اختيار داشت.

لينك دانلود فيلم ضبط شده اين جلسه

معاونت پژوهش و فناوری