روابط عمومی دانشگاه خبر داد

تیم والیبال اساتید و کارکنان دانشگاه برای دومین سال پیاپی موفق به کسب مدال طلا در جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه های منطقه یک ورزش کشور شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم والیبال دانشگاه شهید رجایی با پیروزی سه بر یک مقابل دانشگاه تهران برای دومین بار متوالی در مسابقات والیبال دانشگاه های منطقه یک کشور به مقام قهرمانی دست یافت.

در این دوره از مسابقات که از تاریخ ۹۶/۱۰/۹ لغایت ۹۶/۱۰/۱۷ به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید تعداد ۱۱ تیم در دو گروه به رقابت پرداختند، که در نهایت تیم والیبال دانشگاه شهید رجایی با غلبه بر  تمامی رقیبان خود توانست مقام اول این دوره از مسابقات را در رشته والیبال نصیب خود کند. در دیدار پایانی این دوره از مسابقات تیم والیبال دانشگاه شهید رجایی توانست در یک بازی برتر حریف قدرتمند خود دانشگاه تهران را با نتیجه سه بر یک شکست دهد. ست اول این بازی با نتیجه نزدیک ۲۵ بر ۲۳ به سود دانشگاه تهران خاتمه یافت. در ادامه تیم دانشگاه شهید رجایی با درخشش بازیکنان خود توانست با نتیجه ۲۵ بر ۹ ست دوم را به سود خود پایان دهد. ست های سوم و چهارم این دیدار نیز به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۸ به سود دانشگاه شهید رجایی خاتمه یافت. تیم والیبال دانشگاه شهید رجایی  متشکل از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه بود که اعضای این تیم را در این دوره از مسابقات افراد زیر تشکیل داده بودند: