قرار گرفتن ۸ عضو هیات علمی دانشگاه در بین ۲% دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد:

بر اساس جدیدترین رتبه بندی دانشگاه استنفورد که در ماه اکتبر ۲۰۲۱ منتشر شد، ۸ عضو هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی در بین ۲% دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند. این رتبه بندی توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات داده‌های پایگاه اسکوپوس انجام شده است. بر این اساس، اسامی بیش از ۱۰۰ هزار محقق و پژوهشگر پر استناد در ۲۲ حوزه موضوعی و ۱۷۶ رشته و نیز دانشمندان ۲% برتر حوزه های علمی با بررسی شاخص‌های استنادی استاندارد شناسایی و معرفی شده اند. این گزارش بر اساس داده های ماه آگوست ۲۰۲۱ از پایگاه اسکوپوس استخراج شده و مبتنی بر ارجاعات سال ۲۰۲۰ است. هشت عضو هیات علمی دانشگاه به شرح ذیل اعلام می گردند:

• آقای دکتر سعید علیائی، عضو هیئت علمی گروه الکترونیک، دانشکده مهندسی برق
  • آقای دکتر مهدی نیک عمل، عضو هیئت علمی گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه
  • آقای دکتر علیرضا داوری، عضو هیئت علمی گروه قدرت، دانشکده مهندسی برق
  • آقای دکتر جواد بهشتیان، عضو هیئت علمی گروه شیمی، دانشکده علوم پایه
  • آقای دکتر پیمان نادری، عضو هیئت علمی گروه قدرت، دانشکده مهندسی برق
  • خانم دکتر رویا مجیدی، عضو هیئت علمی گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه
  • آقای دکتر حمیدرضا تقی یاری، عضو گروه صنایع چوب، دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای
  •  آقای دکتر جواد کدخداپور، عضو هیئت علمی گروه طراحی جامدات، دانشکده مهندسی مکانیک

همچنین آقای علی احمدی پیغان نیز در این گزارش در فهرست پژوهشگران دانشگاه شهیدر جایی قرار گرفته است. ایشان، پژوهشگر دوره پسا دکتری این دانشگاه بوده اند که زیر نطر آقای دکتر جواد بهشتیان تحقیقات پژوهشی داشته اند. ضمن تبریک به تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه، آرزوی توفیق بیشتر این همکاران گرامی را از خداوند متعال خواستاریم.

برای مشاهده فهرست کامل دانشمندان برتر می توانید به آدرس زیر مراجعه فرمایید:  https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3