ملاقات رییس دانشگاه با قائم مقام وزیر در امور بین الملل

قائم مقام وزیر در امور بین الملل در نشست با هیات رئیسه دانشگاه:

پتانسیل دانشگاه شهید رجائی در حوزه بین الملل چشم گیر است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مدیر حوزه ریاست، صبح امروز چهارشنبه بیست و نهم آبان ماه، سی و دومین نشست هیات رئیسه دانشگاه میزبان دکتر کریمی قائم مقام وزیر در امور بین الملل بود.

در ابتدای این نشست دکتر عظمتی در خصوص عملکرد دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری و به خصوص با تمرکز بر فعالیت های بین المللی توضیحات جامعی ارائه نمودند.

دکتر کریمی نیز با ابراز خرسندی از فعالیت های دانشگاه، عملکرد این دانشگاه را بسیار فراتر از سطح وزارت ارزیابی نمودند و در حوزه رشد فعالیت های بین المللی دانشگاه مطالبی را خاطر نشان کردند. ایشان به کسب رتبه دوم در حوزه بین الملل دانشگاه شهید رجائی در بین کلیه دانشگاه ها و موسسات پژوهشی کشور اشاره کردند و خصوصا در حوزه جذب دانشجویان خارجی در زمینه تربیت دبیر فنی و حرفه ای این دانشگاه را دارای پتانسیل بالایی دانستند.

6a5a8175 6a5a8172 6a5a8171