فرصت مطالعاتی اعضاء هیات علمی دانشکده علوم ورزشی در جامعه و صنعت

در راستای اجرای شیوه نامه فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی در جامعه و صنعت، طی یک سال گذشته ۳ نفر از اعضای هیات علمی دانشکده علوم ورزشی از این فرصت استفاده نموده اند. در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ آقایان دکتر میثم رحیمی زاده استادیار گروه آموزشی مدیریت ورزشی و دکتر سید کاوس صالحی استادیار گروه رفتار حرکتی دوره ۶ ماهه فرصت مطالعاتی خود را به پایان رسانیده و گزارش نهایی آن را ارائه دادند. در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ نیز آقای دکتر امیر حسین منظمی دانشیار گروه مدیریت ورزشی در حال گذراندن دوره ۶ ماهه فرصت مطالعاتی است. همچنین آقای دکتر محمد رحیمی استادیار گروه فیزیولوژی ورزشی و حرکات اصلاحی نیز مقدمات لازم برای گذراندن فرصت مطالعاتی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را فراهم نموده و از بهمن ماه سال جاری دوره فرصت مطالعاتی خود را شروع خواهند کرد.